×

Uw rit is verzekerd

U geniet kosteloos van aanvullende garanties, bovenop de autoverzekering van de bestuurder, in samenwerking met AXA.

Meer weten over AXA

Gegarandeerd naar uw bestemming

In geval van immobilisatie van uw voertuig tijdens een traject met online boeking, wordt gezorgd voor de wegtakeling van de auto en het ter bestemming brengen van u en uw passagiers.

Meer weten »

Het stuur overgeven aan een passagier

Voor lange ritten is het soms handig om rustpauzes in te lassen, of het stuur over te geven aan een passagier (als hij in het bezit is van een geldig rijbewijs en 3 jaar rijervaring). Je traject online gereserveerd en een rijdende passagier veroorzaakt schade aan het voertuig? We vergoeden je tot 600 euro.

Meer weten »

Vergeten voorwerpen door een passagier

Als er persoonlijke bezittingen worden vergeten in uw auto, dekt BlaBlaCar, in samenwerking met AXA, de kosten (tot 120 euro) voor de verzending van de verloren voorwerpen naar hun eigenaar.

Meer weten »

Uw autoverzekering houdt zich bezig met carpoolen

Wanneer er wordt gecarpoold met gedeelde kosten, functioneert de autoverzekering van het voertuig normaal: alle passagiers worden gedekt door de “burgerlijke aansprakelijkheid tegenover derden”.

Veelgestelde vragen

BlaBlaCar & AXA: carpoolen nog betrouwbaarder maken

In hun wil om het vertrouwen aan het stuur te versterken en de carpoolritten beter te beschermen, hebben BlaBlaCar en AXA, twee wereldwijd toonaangevende bedrijven in hun vakgebied, de handen in elkaar geslagen om een aanvullende verzekering te ontwikkelen die specifiek is gericht op carpoolen.

Meer weten over AXA »